Långa kjolar

Även ett visst utseende är alltid en ilska eftersom det är en säsong signatur, är den långa slitsen kjol en klassisk pärla som kännetecknar elegant, diskret glamour. Vanligtvis bärs av kvinnor i sina sena 20-talet och 30-talet, är långa kjolar i allmänhet föredras av förtrogne, sofistikerade kvinnor som kan skryta ett gott liv.

Bläddra någon höst-vinter mode glänsande, och det är lång, smal och om en siffra är timglas personifierad, skars till låret. Glömma flirtiga golv skimming kjolar forna. Dessa nya ser långa kjolar, skars till midthigh och slingrar sinuously till anklarna i bekväma stretchtyger, är en verklig klass handling. Svårigheten med denna chic look ligger i framgångsrikt sätta ihop allt. Om du vill ha långa, smala kjolar, har jackan vara precis rätt proportion och du måste laget det med höga klackar, eller utseendet helt enkelt inte kommer att fungera.

Full bonde kjolar, å andra sidan, smickrar de flesta kroppstyper, men i synnerhet bör petite flickor undvika att bära det, eftersom det kan tendera att få dem att se för litet i en folkmassa. Fotsida bonde kjolar är vanligen tillverkade av bomull voile och ser bäst när samarbetar med ett linne och sandaler. Men designers allt går in för mjukare strömmande tyger som sidenchiffong och organza för ett lätt och elegant, även eterisk effekt.

I efterhand, är den långa kjolen en perenn stil men om du vill skräddarsy den för att passa din personlighet finns flera intressanta alternativ man kan experimentera med. Varför inte satsa på ett djur tryck av något slag? Ormskinn och leopard är sedan länge favoriter. Eller kanske en djup, päls fållen för en touch av funk. Eller en ren vit kjol frikostigt stänkte med kristaller … möjligheterna är oändliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *