Att uttrycka dig själv med tatueringar

 

Tatuering_3-640x426Har du märkt att det finns en massa människor som har tatueringar nuförtiden? Förr i tiden kanske du har bara sett tatueringar på såsom seglare, fredlösa, och mc-gäng, men nu tatueringar är en mycket populär kropp dekoration för många människor. De typer och stilar av tatueringar har också kommit mycket långt. Det är inte längre råa bilder av pinupflickor, dödskallar, och ankare. Tatueringar har utvecklats till mycket sofistikerade konstverk alltifrån Celtic korsar till mycket personliga symboler. Folk har hittat och skapat mönster som uttrycker sig på ett mycket personligt sätt.

Vad är en tatuering?

Mycket enkelt en tatuering är ett sår i huden som är fylld med bläck. Även gjort annorlunda i dag än tidigare tekniken är fortfarande något liknande. Idag, tatuerare använder en tatueringspistol som har en eller flera nålar som penetrerar huden och leverans bläck i huden. Tatueringar hålla en mycket lång tid på grund av det faktum att tryckfärgen placeras djupt in i huden. Det översta lagret av skinn kallas överhuden och det är ständigt sprider och reproduceras. Om bläck från en tatuering var i denna lagret av huden skulle det inte särskilt länge. Det hudlagret att bläcket sprutas till kallas dermis, som är en djupare lagret av huden som är mycket stabil och gör tatueringen stannar syns nästan permanent.

Tatueringar tidigare gjordes manuellt med ett verktyg som de knackade på huden för att göra sår och då bläcket skulle injiceras för hand. De flesta tatuering butiker har idag tatuering vapen eller maskiner för att göra detta i dag, även om du kan fortfarande hitta områden runt om i världen som fortfarande använder äldre typ av tatuering. De tatuering kanoner gör tatuering mycket snabbare idag eftersom maskinen kan leverera bläck i huden som det är punktering huden. Den tatuerare kan ändra spetsen på maskinen för att innehålla en nål eller grupp av nålar, beroende på om de ritar konturerna av designen eller skuggning del av designen. De flesta tatuerare idag är väldigt duktiga och vet precis hur långt att köra in nålen i huden för att producera en bra tatuering. Kommer inte tillräckligt djupt kan resultera i ojämn tatuering och gå till djupt kan resultera i kraftig blödning, att inte tala om smärtan skulle bli mycket värre.

Gör det ont?

Att få en tatuering kan göra ont och kan ta flera timmar eller dagar att slutföra, beroende på storlek och utformning av tatuering du får. Mängden av smärta kan och kommer mycket beroende på platsen för tatuering. Alla har en annan tröskel för smärta också. Konsten har lite att göra med det också. En bra tatuerare kan ge mindre smärta över en ny eller mindre erfarna tatuerare.

Så du vill ha en tatuering!

Först och främst, om du kommer att få en tatuering, få det gjort på ett säkert sätt! Kom ihåg att en tatuering är ett sår som måste tas om hand precis som alla andra skrapa eller skära som du kan få. Genom att ta hand om din tatuering kommer du att bli mindre benägna att ha det bli smittad. Det kanske låter lite fånigt, men du måste se till att dina vaccinationer är uppdaterade. Tatuering butiker idag har genomför åtgärder för att hjälpa dig att undvika infektioner och sjukdomar, men det gör inte ont att ta ett extra steg för din egen säkerhet. Ha en plan för att få medicinsk vård om din tatuering inte bli smittad. Några tecken på infektion är överdriven rodnad, förlängd blödning, pus eller förändringar i din hudfärg runt tatueringen.

Om du har en tidigare eller nuvarande tillstånd såsom hjärtsjukdomar, allergier, diabetes eller ett tillstånd som påverkar ditt immunförsvar med alla medel rådgöra med din läkare. Han kanske kan rekommendera försiktighetsåtgärder som du kan ta innan det blir din tatuering.

Att välja rätt plats att få din tatuering är mycket viktigt. Du vill vara säker på att tatueringen butiken är ren och säker. Saker som nålar, handskar, mask borde alla vara disponibla och ska aldrig användas på mer än en person. Vapnen själva och annan utrustning som inte är disponibel ska steriliseras efter varje användning. Du kan kontakta din lokala myndigheter (län, stad, lokala hälso-avdelning) som kan informera din på licensierade tatuering butiker, standarder eller klagomål mot en viss tatuering butik.

Här är några saker att titta efter:

Har tatuering butik du tittar på har en autoklav för att sterilisera utrustning? En autoklav är en utrustning som använder ånga, tryck och värme för att sterilisera med.

Är butiken licensierade? Du kan kontrollera detta genom er lokala myndighet och tatuering butik du tittar på ska kunna ge dig referenser.

Se till att tatueringen handla de regler som anges förfaranden som skall följas när det handlar om kroppsvätskor som tillhandahålls av Occupational säkert och hälsa Förvaltningens Universal procedurer.

Kom bara ihåg, om tatuering butik du funderar ser smutsig eller bara inte känns rätt för dig av någon anledning skulle det förmodligen vara bäst att hitta en tatuering butik du är mer bekväm med.

Vad du kan förvänta

Först av allt måste du hitta din design som du vill ha tatuerat på kroppen. Den tatuering butik du ska har antagligen tusentals mönster som du kan titta igenom. Du kanske också kunna ha konstnären skapa en unik design för dig. Det finns också maj mönster att välja mellan på nätet. När du har beslutat om en design som du kommer att behöva besluta om en plats. Du kanske redan har en plats i åtanke och kunna välja den tatuering du kommer att få för just den platsen. Den tatuerare kommer då rengöra och även rakning om det behövs för att området blir tatuerade och tillämpa en typ av stencil av tatuering på det området och gör att du kan se det. Detta kommer att ge dig en god uppfattning om hur det kommer att se ut. Som konstnär är att få bläcket och pistol redo kommer de att förklara saker om nålar och förfarandena för att du ska bli mer bekväm med hela processen. När ni båda är redo kommer de att börja konturerna. När konturen är klar tatueraren kommer återigen rengöra tatuering området och troligen ändra nålar i pistolen för att göra skuggningen eller fylla i. Efter avslutad tatuering konstnären återigen rengöra tatuering området och tillämpa någon typ av antibiotika salva och så kommer det att vara täckt med ett bandage. Grattis! Du har nu en ny tatuering. Det kommer att ta några dagar att läka, men snart kommer du att kunna ta bort bandaget och visa upp din nya konst.

tatuering Care

Det sista steget måste du följa i mycket viktig. Det är att ta hand om din nya tatuering tills den är helt läkt. Tatueringen butiken kommer att ge dig instruktioner som du bör följa, och kommer sannolikt att ge dig salva för att använda på din tatuering. Kom bara ihåg att kontakta din läkare om något om din tatuering verkar utöver det vanliga (som diskuterats tidigare). Se till att du håller din tatuering bandage för de första 24 timmarna. Detta kommer att hjälpa till i läkningsprocessen kraftigt. Du kommer att vilja undvika att röra vid nya tatuering och plocka på eventuella sårskorpor som kan bildas. När allt är det ett sår och kommer sannolikt att utgöra en del sårskorpor på platser. När du tvättar den för första gången försöker använda en antibiotisk tvål och bara klappa den torr. Applicera några antibiotisk salva och även re-bandage det. Detta kommer bara att hjälpa din tatuering att läka. Du vill undvika att få din nya tatuering våt (pooler, badtunnor, långa duschar) tills tatueringen är helt läkt. Det andra viktiga steget är att hålla din tatuering i direkt solljus. Även efter att den är helt läkt solen kan orsaka blekning av din tatuering en hel del. Så det är rekommenderat att använda ett solfilter på din tatuering ganska länge, så att din nya tatuering inte börjar blekna till snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *